China Raceautomaten fabrikant
Contacteer ons
Free call

De nieuwe dorpsbewoners van de maatregelenhulp bieden het hoofd aan covid-19

May 6, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over De nieuwe dorpsbewoners van de maatregelenhulp bieden het hoofd aan covid-19

Actie wordt gevoerd om kruisinfectie bij gedeelde faciliteiten te verhinderen die

verscheidene jaren, deelde Nie Shuyin een toilet met ongeveer 10 huurders bij een huis in Lianqin-dorp, Beicai-stad op het Nieuwe Gebied van Pudong van Shanghai.

Nu, is de migrerende werknemer van Zaozhuang, Shandong-provincie, net thuis voorzien van een draagbaar toilet, en verteld dat iemand in het dorp het desinfecteren en zal komen schoonmaken elke dag.

Deze verandering, die werd aangebracht helpen kruisinfectie van covid-19 verhinderen het gevolg zijnd van gedeelde faciliteiten, werd geïntroduceerd na ongeveer 2.300 dorpsbewoners, met inbegrip van Nie, teruggekeerd huis rond 25 April, wat 10 dagen na wordt opnieuw gevestigd aan gecentraliseerde quarantaineplaatsen toe te schrijven aan toenemende aantallen covid-19 gevallen in het gebied.

De snelle groei van besmettingen in het midden van vorige maand zag Beicai het „oog van het onweer“ in de recentste uitbarsting in Shanghai worden, en leidde ook tot lokale overheden die meer doelgerichte maatregelen nemen om de uitbarsting te verhinderen en te controleren.

Bijvoorbeeld, leidde een anti-epidemisch team in Beicai grondige desinfectieprocedures na het nemen van ingezetenen in quarantaineplaatsen en het verstrekken van draagbare toiletten om de verspreiding van het virus in bedwang te houden.

Beicai heeft zijn het werkstroom geoptimaliseerd en de manier geoptimaliseerd waarin de steekproeven van nucleic zuurtest worden verzameld. De dorpscommissies zijn ook verteld om de betere medische diensten aan te bieden en meer aandacht te besteden aan het ervoor zorgen dat de levering ingezetenen tijdens de verrichting van een closed-loop beheersysteem bereikt.

Dank aan deze reeks maatregelen, is het aantal besmettingen in Beicai scherp gevallen. De gegevens door het team worden verstrekt tonen aan dat het aantal covid-19 gevallen door de stad aan 144 op 30 April, onderaan van 2.631 op 12 April dat daalde. De besmettingen in acht stedelijke dorpen van Beicai vielen aan 25 op 30 April, onderaan van 1.326 op 14 April.

 

De moeilijkheden doen zich voor

Beicai, die eersteklas gebouwen en stedelijke dorpen zoals Lianqin opschept, behandelt bijna 24 vierkante kilometers. De grootste de landbouwmarkt van rijtjeshuizenshanghai en een waaier van moderne ondernemingen.

Volgens de zesde volkstelling van China in 2010, leefden een totaal van 277.490 mensen in beicai-meer dan 155.000 van hen migrerende werknemers.

Shen Zaiyuan, hoofd van de Lianqin-dorpscommissie, zei ongeveer 80 percenten van zijn dorpsbewoners huurders zijn toevoegen, die dat zij hoofdzakelijk in de de landbouw en logistiek industrieën in Shanghai werken.

Hij zei hij door de snelheid waarbij de Omicron-variant van covid-19 uitspreidde werd verrast, toevoegend dat een inferieur het leven milieu en een ingewikkelde bevolkingsstructuur aanvankelijk moeilijkheden in het bestrijden van de uitbarsting stelden.

„Sommige dorpsbewoners kunnen vóór het pudong-gebiedsoosten van de Huangpu-Rivier besmet te zijn die neer begin Maart werd gesloten,“ toegevoegde Shen.

De gegevens van het anti-epidemische team van de stad tonen aan dat meer dan 2.600 mensen in Beicai op 12 April dan meer 400 van hen besmet werden die in Lianqin leven.

 

Snelle reactie

Na het zien van het stijgende aantal besmettingen, verleenden de overheden van centraal op basisniveau, samen met medische deskundigen, voorrang aan het epidemische controlewerk in Beicai. Zij stelden plannen op om de situatie met meer-gerichte maatregelen te stabiliseren, bestedend extra aandacht aan stedelijke dorpen.

Aangezien het besmettingstarief in Lianqin in het midden van vorige maand hoog bleef, nam het anti-epidemische team dorpsbewoners aan gecentraliseerde quarantaineplaatsen op de avond van 16 April, toelatend dat het volledige dorp grondig worden gedesinfecteerd.

Nie, die uit Shandong-provincie komt, heeft in Shanghai acht jaar gewerkt. Hij zei zijn eigenaar hem vertelde dat de dorpsbewoners met de negatieve resultaten van nucleic zuurtest naar quarantaineplaatsen worden gestuurd, terwijl de positieve gevallen en hun dichte contacten in Lianqin naar de aangewezen ziekenhuizen, voorlopige faciliteiten worden overgebracht, of zouden ontvangen medische behandeling op een afgezet gebied van het dorp.

„ik besliste noodzaak en kostbaarheden aan het quarantainehotel met mijn vrouw, moeder en maand-oud kind te nemen 9 die avond, omdat de helft mijn buren om werd gevonden op dat ogenblik worden besmet,“ hij zei, toevoegend dat hij zorgen over zijn familie had die besmet worden.

Na de dorpsbewoners verlaten huis, bracht een desinfectieteam van Wuhan, kapitaal van Hubei-provincie, vijf dagen door grondig zuiverend Lianqin.

Het „desinfectiewerk was een grote hulp, en ik nu voel veiliger,“ bovengenoemde Nie.

 

Mobiele stations

Terwijl het opnieuw vestigen van ingezetenen, begon het anti-epidemische team van de stad ook optimaliserend de manier waarin de steekproeven van nucleic zuurtest door stedelijke dorpen werden vervoerd.

Voor Zondag, meldt zich gebruikte gemotoriseerde driewielers in Lianqin aan om de steekproeven, met medische arbeiders te verzamelen die aan elk huishouden drijven hen te nemen.

Mai Lizhen, een inwoner van Shanghai die in Lianqin leeft, stemde in met de verandering. Zij zei dat eerder toen de ingezetenen huis van quarantaineplaatsen terugkeerden, werden zij gevraagd in een speelplaats in het dorp opstellen om op nucleic zuurtests te wachten, die het voor grote aantallen mensen gemakkelijker maakten zich te verzamelen.

„Maar aangezien wij zijn teruggekeerd, zijn wij verteld om naar huis te blijven en de steekproeven te verstrekken één voor één,“ zij zei. „Met andere woorden, worden de steekproeven verzameld bij onze drempels. Dit is veiliger en meer ordelijk.“

De gemotoriseerde driewielers zijn ook gebruikt om steekproeven in Yangqiao-dorp te verzamelen, dat over om de 10 minuten drijft door Lianqin is.

Ji Ling, Partijleider van Yangqiao, zei: „Wij gebruikten om één plaats voor onze ingezetenen te hebben om steekproeven te verstrekken samen, maar wij niet meer opstelling een plaats van de massabemonstering, aangezien het niet de huidige situatie aanpast. In plaats daarvan, voeren wij nucleic zuur het testen bij de deur van elke ingezetene uit.“

 

Voldoende levering

Terwijl het vragen van ingezetenen in de stad om strikt door epidemische controlemaatregelen te verblijven wanneer zij worden getest, en ook hun gezondheid te controleren thuis, zijn de dorpscommissies verteld om inspanningen te versterken te verzekeren de mensen voldoende levering van dagelijkse noodzaak en hebben om hen van betere medische behandeling, volgens de ambtenaar van het Beicai-anti-epidemieteam te voorzien.

Shen, het Lianqin-dorpshoofd, zei de pakketten van groenten voor ingezetenen toen zij huis terugkeerden werden verstrekt, toevoegend dat de levering van dergelijke kruidenierswinkels voor de dorpsbewoners tijdens lockdown worden voortgezet.

Nadat 3.000 draagbare toiletten voor Beicai-ingezetenen, met u Zhongchun, secretaris-generaal van Zhejiang-Kamer van Koophandel in Shanghai werden verstrekt, zei de organisatie de stad met meer levering, zoals groenten en vlees zou blijven steunen, om ingezetenen te helpen door dit moeilijke keer krijgen.

Hij voegde toe dat 68 ondernemingen die lid van de kamer zijn de stad contacteerden, ertoe verbindend om de levering van goederen voor zij te waarborgen die naar huis voor gezondheid controle tijdens de uitbarsting moeten blijven.

Nie, de Lianqin-dorpsbewoner, zei hij Chinese die bieslook gebruikte en bloem door de dorpscommissie wordt verstrekt bollen voor diner op 28 April, voor de Meidagvakantie te maken. De schotel, die traditioneel wordt gediend bij feestelijke gelegenheden in China, vertegenwoordigt de beste wensen van mensen en hoopt voor het leven.

 

Betere medische behandeling

Feng Jiaqian, dat voor de Yangqiao-dorpscommissie werkt, zei zij dorpsbewoners in lockdown, vooral de bejaarden zou blijven vrijwillig helpen met chronische ziekten, door geneesmiddelen te kopen en te leveren voor hen.

De „ingezetenen kunnen roepen om ons te vertellen welke drugs zij willen, en dan zal ik mijn beste proberen om hun die eisen volgens de lijst van geneesmiddelen te ontmoeten door gezondheidsambtenaren worden verstrekt,“ zij zei.

Feng zei dat toen de recentste covid-19 gevallen in Shanghai in Maart te voorschijn kwamen, „het me veel meer tijd nam om medicijn te krijgen, aangezien de ontoereikende levering bij de ziekenhuizen niet de plotselinge veel gevraagde stijging kon aanpassen. Soms nam het me een hele dag om dorpsbewoners te helpen van geneesmiddelen de plaats bepalen.

„Het is de eerste keer ik dergelijk werk heb gedaan, zodat kon ik klachten van sommige ingezetenen goedkeuren toen ik de verkeerde dosering van geneesmiddelen voor hen, alhoewel ik aanvankelijk een weinig gegriefd en verstoord voelde,“ zij zei kocht.

De „baan heeft ook me helpen meer over onze dorpsbewoners begrijpen en hun gezondheidsvoorschriften,“ zij voegde toe. „Ik ben uitgeput na de plaatsbepaling van en het kopen van drugs elke dag, maar wanneer iemand me dankt, omhoog toe juich ik onmiddellijk.“

Centrum van de Beicai heeft het Communautaire Gezondheidsdienst, het enige openbare ziekenhuis in de dicht bevolkte stad, ook grote inspanningen geleverd om nucleic zuurbemonstering en de medische diensten in de afgelopen weken te verlenen.

Om meer gemak voor ingezetenen aan te bieden en het werkefficiency te verbeteren, zei het Lied Huijiang, deken van het centrum, een plan aan opstelling zowat 70 plaatsen over de stad voor de levering van de steekproeven van nucleic zuurtest wordt overwogen.

Hij zei dat deze maand het centrum begon om mensenleeftijd 60 in te enten en ouder in Beicai om hun gezondheidsveiligheid te verzekeren. Meer medische diensten worden ook verleend voor vrouwen en kinderen.

„Wij zullen poliklinische patiëntafdelingen stap voor stap heropenen,“ bovengenoemd Lied, toevoegend dat de diensten bij oftalmologie, de stomatologie en de dermatologieafdelingen, waar de artsen en de patiënten in dicht contact moeten zijn, later zouden hervatten.

Hoewel de stijgende aantallen positieve gevallen in Beicai onder de reeks getroffen maatregelen zijn gecontroleerd, zou de ambtenaar van het anti-epidemische bovengenoemde team, „Meer inspanningen moeten worden gemaakt om deze voltooiing te consolideren, aangezien de slag tegen de recentste golf van covid-19 in de stad.“ aan de gang zijnde is

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in