China Raceautomaten fabrikant
Contacteer ons
Free call
Ruian Ispeed Automtoive Electronics Co.,Ltd

    De Elektronikaco. van Ruianispeed Automtoive, Ltd 

                de Maten van de hoge prestatiesraceauto!

  • Ruian Ispeed Automtoive Electronics Co.,Ltd
  • Ruian Ispeed Automtoive Electronics Co.,Ltd
  • Ruian Ispeed Automtoive Electronics Co.,Ltd
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel
Merken: SINCO-TECHNOLOGIE Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 500,000-1,000,000 Opgericht Jaar:
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Automobiel de Elektronikaco. van Ruianispeed, Ltd. Ons merk: SINCO-technologie, die zich in hoge prestaties automobiel het rennen delen specialiseren, Onze hoofdproducten omvat het rennen maten, EVC, hebben enz. .we een professionele meer surplier fabriek die 30 jaar het produceren en R&D-ervaring heeft. ISO9001, Ce-certificaten had overgegaan. onze hoofdcustmer is de hartstochtelijke jonge mensen, wensen zij meest lastest fasion, houdend van nieuwste techology elektronische producten. zo worden wij „SINCO-technologie“ „SINCO“ in Chinees uitspreken ons als „gelijkaardig xin ku“. in Chinees „xin“ betekent „nieuw“: de nieuwste technologie, „ku“ betekent „koel“, vrij ziet koel eruit.

 

In het kort van overgegaan één jaar, hadden onze producten populair rond vele landen, dergelijke Euro, Zuid-Amerika, markten van Australië, Azië en winstkredieten van vele cliënten. Met een jong, energiek en bekwaam team, geloven wij dat wij de professionele dienst konden verlenen om het grootste deel van de vraag van custmers te vervullen. Wij zullen voortdurend ernaar streven om de beste kwaliteitsproducten van de beste uitstekende dienst te voorzien. Bovendien, wij houden een goed opgeslagen pakhuis en verdelen onmiddellijk goederen om aan de behoeften van vele klanten te voldoen. o.k. .lets houden „SINCO“ nu, later, en altijd voortaan. Onthaal aan ISPEED!

Geschiedenis
Omvat Automobieldie de Elektronikaco. van Ruianispeed, Ltd in Februari, 2017 wordt gevestigd, die zich in hoge prestaties automobiel het rennen delen specialiseert, Onze hoofdproducten het rennen maten, EVC, HUD, hebben enz. .we een professionele meer surplier fabriek die 30 jaar het produceren en R&D-ervaring heeft. ISO9001, Ce-certificaten had overgegaan. In het kort van overgegaan één jaar, hadden onze producten populair rond vele landen, dergelijke Euro, Zuid-Amerika, markten van Australië, Azië en winstkredieten van vele cliënten. Met een jong, energiek en bekwaam team, geloven wij dat wij de professionele dienst konden verlenen om het grootste deel van uw vraag te vervullen. Wij zullen voortdurend ernaar streven om de beste kwaliteitsproducten van de beste uitstekende dienst te voorzien. Bovendien, wij houden een goed opgeslagen pakhuis en verdelen onmiddellijk goederen om aan de behoeften van vele klanten te voldoen. Om het even welke onderzoek of commentaar worden hoogst gewaardeerd, alstublieft ons vrij contacteren. Onthaal aan ISPEED!
Dienst
Omvat Automobieldie de Elektronikaco. van Ruianispeed, Ltd in Februari, 2017 wordt gevestigd, die zich in hoge prestaties automobiel het rennen delen specialiseert, Onze hoofdproducten het rennen maten, EVC, HUD, etc….
Onthaal aan Ispeed!
Ons Team

Omvat Automobieldie de Elektronikaco. van Ruianispeed, Ltd in Februari, 2017 wordt gevestigd, die zich in hoge prestaties automobiel het rennen delen specialiseert, Onze hoofdproducten het rennen maten, EVC, hebben enz. .we een professionele meer surplier fabriek die 30 jaar het produceren en R&D-ervaring heeft. ISO9001, Ce-certificaten had overgegaan. 

 

In het kort van overgegaan één jaar, hadden onze producten populair rond vele landen, dergelijke Euro, Zuid-Amerika, markten van Australië, Azië en winstkredieten van vele cliënten. Met een jong, energiek en bekwaam team, geloven wij dat wij de professionele dienst konden verlenen om het grootste deel van uw vraag te vervullen. Wij zullen voortdurend ernaar streven om de beste kwaliteitsproducten van de beste uitstekende dienst te voorzien. Bovendien, wij houden een goed opgeslagen pakhuis en verdelen onmiddellijk goederen om aan de behoeften van vele klanten te voldoen. Om het even welke onderzoek of commentaar worden hoogst gewaardeerd, alstublieft ons vrij contacteren. Onthaal aan ISPEED!

  • Robert Kacálek

  • Schönmann Thomas

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in