China Raceautomaten fabrikant
Contacteer ons
Free call

Astronauten op opdracht naar volledig ruimtestation worden gestuurd dat

June 6, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Astronauten op opdracht naar volledig ruimtestation worden gestuurd dat

Vroeger rapport:

De bemanning van Shenzhou XIV opdracht, negende van China ruimtevlucht bemande, kwam bij het Tiangong-ruimtestation op Zondag avond, verscheidene uren aan nadat hun ruimtevaartuig van het Satelliet de Lanceringscentrum van Jiuquan in de noordwestelijke Woestijn van Gobi werd gelanceerd.

De drie astronauten — opdrachtbevelhebber Senior Colonel Chen Dong, Hogere Kolonel Liu Yang en Hogere Kolonel Cai Xuzhe — gehad ingegaan de de kernmodule van het ruimtestation, Tianhe, door 8:50 p.m.

Zij zijn gepland om in de buitenpost te blijven, die 400 kilometers boven de Aarde cirkelen, zes maanden om de assemblage in ruimte van de kolossale post te voltooien.

Hun Shenzhou XIV werd ruimtevaartuig gelanceerd door een Lange raket van Maart 2F die weg bij 10:44 am van een de diensttoren op het centrum van oasislikejiuquan vernietigde.

Het is de tweede keer dat Chen en Liu in ruimte, en Cai eerste zijn gegaan, makend tot hem de 14de Chinese astronaut in kosmische ruimte.

Wanneer hun opdracht, rond het eind van dit jaar wordt voltooid, zal het Tiangong-ruimtestation volledig - operationeel geworden zijn.

De opdracht van de drie astronauten heeft een periode ingehuldigd van 10 jaar waarin, de versperrende onvoorziene omstandigheden, Chinese astronauten in ruimte elke dag zullen zijn.

Shenzhou XIV is het zesde ruimtevaartuig om Tiangong te bezoeken en het derde crewed schip om astronauten aan de cirkelende buitenpost te vervoeren.

Tiangong bestaat momenteel uit vier secties — Tianhe, de kernmodule; Shenzhou XIV ambacht; en Tianzhou 3 en Tianzhou 4 vrachtschepen.

 

Shenzhou XIV bemanning, allen van de tweede generatie van Chinese astronauten, zal met grondcontrolemechanismen werken om de ruimtelaboratoria van Wentian en van Mengtian aan de Tianhe-module te verbinden en zal dan het robotachtige wapen gebruiken om de laboratoria in hun permanente positie te bewegen, bovengenoemd Lin Xiqiang, afgevaardigdehoofd van China Bemand Ruimtebureau.

Wentian, de eerste het laboratoriumcomponent van de post, zal in Juli door een Lange raket van Maart 5B van het Ruimte de Lanceringscentrum van Wenchang in Hainan-provincie worden gelanceerd. Mengtian, de tweede laboratoriumcomponent, zal tegen Lang Maart 5B van Wenchang in Oktober worden gelanceerd.

Nadat zij worden verbonden aan Tiangong, zal de post een t-Vormige structuur vormen.

De astronauten zullen ook belast worden met het installeren en het vormen materiaal, het leiden van wetenschappelijke experimenten en technologische demonstraties, en het handhaven van routineverrichtingen op Tiangong, bovengenoemd Lin.

Zij zullen in twee tot drie spacewalks in dienst nemen en zullen wetenschapslezingen aan studenten geven, zei hij.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in